Adem Murat Yücel, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Adem Murat Yücel, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Adem Murat Yücel, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçenin Batı mahallerinden başlattığı gezilerine Doğu mahallelerinde devam etti.

18.02.2015 15:36  Güncelleme: 15:43

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçenin Batı mahallerinden başlattığı gezilerine Doğu mahallelerinde devam etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ali Tekin, Mustafa Töksöz, Hasan Basar, Garip Kodal, Belediye Birim Amirleri ile Doğu mahallelerinin ilk durağı Keşefli'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Konuşmasına "Mazeret için değil, hizmet için buradayız" şeklinde başlayan Başkan Yücel, "Batıdan başlattığımız mahalle ziyaretlerimize Keşefli'de devam ediyoruz. Amacımız hem birim amirlerimizi mahallelimizle tanıştırmak hem de sosyal donatı alanlarından tutunda altyapı, sağlık, eğitim, çevre gibi ne sorununuz varsa yerinde dinlemektir. 30 Mart'ın ardından başlayarak bu günlere kadar her mahallemizde bu tür toplantıları yaparak, sizlere kendimizi ifade ediyoruz. Sizlerin ayağına gelerek sizlerle yüz yüze temas kurmak istiyoruz. Biz yorulmadan, mazeret üretmeden, hizmet kalitesini düşürmeden her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Öncelikli sorun neyse, önce onu öğrenip yatırımı ona yapıyoruz" dedi.

Keşefli'nin ardından Yeşilöz, Büyükpınar, Hocalar, Uğrak, Özvadi ve İmamlı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahallelilerin yol, asfalt, menfez, köprü, drenaj, çocuk parkı, spor alanı, köy konağı, çöp konteynırı ve üniversite öğrencilerinin burs isteği gibi taleplerini not aldı.

Alanya'nın, çevresindeki bir çok ilçeden ve Türkiye'deki bir çok ilden daha büyük olduğunun altını çizen Başkan Yücel, alınan kararları uygularken halkı da içine katmak istediklerini söyledi. Belediye ile halk arasındaki köprü kuracaklarını belirten Başkan Yücel, Yeşilöz Mahallesi'nin 18.madde uygulamasıyla ilgili belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin nişan, taziye, düğün gibi törenlerini yapabilecekleri sosyal bir alan yapılması için çalışacaklarını ifade eden Başkan Yücel, Büyükpınar Mahallesi'nin cami çevresinde düzenleme, Hocalar Mahallesi'nin okul çevresine oyun grupları ve park, Uğrak Mahallesi'nin asfalt, tören alanına masa ve sandalye, Özvadi Mahallesi'nin sosyal alan ve mini park, İmamlı Mahallesi'nin halı saha ve okul bahçesinin düzenlenmesi taleplerini öncelik sırasına aldıklarını belirtti.

MUSA SEYDİ TÜRBESİ'NDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Başkan Yücel, Büyükpınar Mahallesi'nde vatandaşların talebi üzerine Musa Seydi Türbesi'nde çevre düzenlemesi yapılacağını söyledi.

Vatandaşların istek ve sorunlarını 7 gün 24 saat belediyeye iletebileceği 444 82 07 numaralı Çözüm Masası'nın da tanıtıldığı toplantılarda vatandaşlara broşürler dağıtılarak, aradıklarında karşılarında her zaman bir görevli bulabilecekleri anlatıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adem Murat Yücel, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement