Başkan Yusuf Alemdar Saü'de - Son Dakika
Yerel

Başkan Yusuf Alemdar Saü'de

Başkan Yusuf Alemdar Saü\'de

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar 17 SAÜ Maliye Topluluğu tarafından düzenlenen "Yerel Yönetimler Konferansları."

29.11.2012 17:49

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar 17 SAÜ Maliye Topluluğu tarafından düzenlenen "Yerel Yönetimler Konferansları: İlçe Belediyeleri" isimli konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Bir ders niteliğinde geçen konferansa öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin ve akademisyenlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konferansta Serdivan belediye başkanı Yusuf Alemdar İlçe Belediyeleri konusunda öğrencilerle hem teorik hem de uygulamaya ilişkin bilgiler paylaştı. Alemdar'ın bir uygulayıcı gözüyle konuları açıklaması öğrencilerin ilgisini çekti.

Konferansın ilk kısmında bir uygulayıcı gözüyle ilçe belediyelerinin organlarını, ilçe belediyelerinin gelirlerini, ilçe belediyelerinin giderlerini, ilçe belediyelerinin bütçesini ve ilçe belediyelerinin denetimini anlatan Alemdar konferansın ikinci kısmında öğrencilerden ve akademisyenlerden gelen sorulara cevap verdi. İki saatin üzerinde süren konferansta öğrenciler ve akademisyenler tarafından soru yağmuruna tutulan Alemdar, Serdivan belediyesinin birçok alanda yapmış olduğu hizmetlerden ve gelecekte yapılacak hizmetlerden bahsetti. Serdivan'ın bir kültür ve sanat merkezi yapmak amacıyla belediye tarafından yapılan çalışmaların üzerinde duran Alemdar, kısa zaman içerisinde açılacak olan kongre merkezi ve kültür merkezinin de müjdesini verdi.

Bunun yanı sıra öğrencilere yönelik gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan bir çok faaliyetten bahseden Alemdar öğrencilerin ilçede daha ucuza alışveriş yapmalarına imkan sağlayacak olan "İndirim Kartı" projesinin de hayata geçmek üzere olduğunun müjdesini verdi.

Konferansta Serdivan belediye başkanı Yusuf Alemdar'ın yanı sıra Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük, Kocaeli Defterdarı ve aynı zamanda Maliye bölümü misafir öğretim üyesi Süleyman Dal, Maliye Bölümü öğretim üyesi Dr. Fatih Yardımcıoğlu, Maliye Bölümü araştırma görevlisi ve Maliye Topluluğu başkanı Arş. Gör. Gonca Güngör ve Maliye Bölümü Araştırma görevlilerinden Arş.Gör. Kadriye İzgi Şahbaz, Arş. Gör. Tunç İnce ve Maliye topluluğu öğrenci başkanı Musa Keleş hazır bulundu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yusuf Alemdar Saü'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement