Basketbo'da da Ayvalıkgücü Rüzgarı Esiyor - Son Dakika
Yerel

Basketbo'da da Ayvalıkgücü Rüzgarı Esiyor

Basketbo\'da da Ayvalıkgücü Rüzgarı Esiyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin güzide kulübü Ayvalıkgücü Belediyespor'un, sporun birçok branşında olduğu gibi, basketbolda da başarıları sürüyor.

09.05.2013 16:23

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin güzide kulübü Ayvalıkgücü Belediyespor'un, sporun birçok branşında olduğu gibi, basketbolda da başarıları sürüyor.

Futbolda 3.Lige yükselen Ayvalıkgücü Belediyespor, basketbolda da fırtına gibi esiyor.

Minik Erkek ligi Körfez Grubunda yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor namağlup olarak grup ligdeki liderliğini sürdürüyor. 6 Takımın yer aldığı grupta yenilgisiz tek takım olma unvanını elinde bulunduran kırmızı-beyazlı minik basketbolcular, oynadıkları güzel oyunlarla maçlarını izlemeye gelenlere adeta basketbol resitali sunuyor. 2001-2002 doğumlu oyuncuların yer aldığı takım önümüzdeki yıllar için ümit vaat ederken, ligde ertelenen bir maç dışında ilk devrenin sona erdiği öğrenildi. Ayvalıkgücü Belediyespor'un lider olarak yer aldığı gurupta Akademi, Burhaniye Belediyespor, Karagözoğlu Gençlik Spor Kulübü, Edremit Belediyespor ve Edremit Körfez takımlarının yer aldığı öğrenildi.

Basketbolda liderliğini sürdüren minik sporcuların başarılı antrenörü Cavit Sarıbey, takımın tüm oyuncularının kendilerine ait basketbol okulunda yetişen sporcular olduğuna dikkat çekerek, ortalama 5 yıldır birlikte basketbol oynadıkların dikkat çekti. Kırmızı-beyazlı ekibin karşılaşmalarını izleyenlerin, minik basketbolcuların potada gösterdikleri performans karşısında hayranlıklarını gizleyemediğini savunan Sarıbey, "İlk devre sonu grupta namaglup lideriz ama daha önümüzde 5 maç daha var. Bunları da kazanıp Körfez Şampiyonu olmak istiyoruz. Oyuncularımın hepsi ile gurur duyuyorum. Başta Kulüp ve Belediye Başkanımız Hasan Bülent Türközen olmak üzere, Başkanımız Sayın Hasan destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öte yandan, Ayvalıkgücü Belediyespor'un minik basketbolcuları; Atakan Erdek (Kaptan), Mustafa Özman, Altay Ediz, Hikmet Enes Başbuğ, Ali Fuat Kesova, Oğuzhan Battal, Cumhur Can Karagöz, Emir Babayiğit, Eray Uzun, Eren Biret, Berkay Durmaz, Tuğberk Asoğlu, Zekeriya Ovalı, Ali Aday, Eren Erçırpan, Mert Erdik ve Alp Efe Karalar ligi lider olarak şampiyon olma sözü vermeleri ise takdirle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basketbo'da da Ayvalıkgücü Rüzgarı Esiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement