Başpehlivan Okulu, Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başpehlivan Okulu, Türel'i Ziyaret Etti

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

14.08.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Türel, ziyarette yaptığı konuşmada, Orhan Okulu'ya Kırkpınar Altın Kemeri'ni Antalya'ya getirdiği için teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm spor dallarında altyapıya önem verdiklerini dile getiren Türel, geleceğin sporcularını yetiştirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Güreşte küçük boylarda alınan başarıların çok önemli olduğunu, güreşin geleceğini küçük boylardaki başarılar ile  sağlayacaklarını vurgulayan Türel, şöyle konuştu:

"Antalyaspor Koleji projesinde sadece futbol değil, tüm spor dallarında da başarılı olacağız. Genç sporcularımızın en iyi kolej eğitimi almasının yanı sıra konaklama, yeme içme gibi ihtiyaçları karşılanacak, en iyi antrenman programını yapacaklar. Antalya'da sporun gelişimi için bu proje çok önemlidir. Kendi antrenman alanlarının olacağı Antalyaspor Koleji'nde geleceğin başpehlivanları da yetişecek. Şampiyon olmak zor değil, şampiyon kalmak zordur. Başarılarının devamını diliyorum."

Orhan Okulu ise altın kemeri Antalya'ya getirdiği için çok gururlu olduğunu dile getirerek, "Şimdiki hedefim Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri. İki yıldır kazandığım Elmalı'da üçleyerek altın kemerin ebedi sahibi olmak istiyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Türel, Okulu'ya çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başpehlivan Okulu, Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement