Batman'da Bin Kişi İstihdam Edilecek - Son Dakika
Yerel

Batman'da Bin Kişi İstihdam Edilecek

Batman\'da Bin Kişi İstihdam Edilecek

Tempo İletişim Çağrı Merkezi ile Bestcom Çağrı Merkezinin ortak girişimiyle, Batman'da bin işsiz gencin istihdam edileceği bildirildi.

19.12.2013 17:23

Tempo İletişim Çağrı Merkezi ile Bestcom Çağrı Merkezinin ortak girişimiyle, Batman'da bin işsiz gencin istihdam edileceği bildirildi.

Tempo İletişim Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar ile Batman Bestcom Çağrı Merkezi Genel Müdürü Beşir Taymur, çalışmalarıyla ilgili Malikane Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Batman'da 150 personelle hizmet veren Bestcom, Türkiye'de bin 500 personelle hizmet veren Tempo İletişim Çağrı Merkezi ile ortalık yaparak, Batman'da 2014 yılında bin kişiyi istihdam edeceklerini bildirdi.

Toplantıda konuşan Akar, Türkiye'de çağrı merkezlerinde toplam 65 bin kişinin çalıştığını, çağrı merkezlerin her yıl yüzde 20 oranında büyüme gösterdiğini söyledi.

Akar, çağrı merkezlerinin gençler tarafından seçilmesi gereken bir meslek kuruluşu olduğunu belirterek, böylece gençlerin hem iş hem de kariyer elde ettiğini ifade etti.

Batman'ın yatırım anlamında önemli bir yer olduğuna dikkat çeken Akar, "Bestcom firması ile ortaklık kurarak bölgede geniş bir istihdam alanı yaratmak istiyoruz. Bu nedenle hedefimiz 2015 yılında 3 bin kişiyi istihdam etmek" dedi.

Çağrı merkezi açısından Avrupaya göre geride olduklarını belirten Akar, Batman'daki yeni çağrı merkezinin Batman Park Alışveriş Merkezinde açılacağını, merkez için yaklaşık 10 milyon liralık harcama yapılacağını açıkladı.

Bestcom Genel Müdürü Taymur ise bölgede işsizliği azaltmak ve gençleri kariyer sahibi yapmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman'da Bin Kişi İstihdam Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement