Batman'da Sahtecilik - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Batman'da Sahtecilik

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla jandarma ekiplerince yürütülen operasyonda 5 kişinin gözaltına alındığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Hasankeyf ilçesinde, 'kamu kurum ve kuruluş aleyhine dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik' suçunu işleyen şahıslara yönelik, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli yakalandı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 3 adet bilgisayar ile muhtelif suç unsurları ele geçirilmiştir."

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Yılmaz Ekinci/ İbrahim Yakut

Yayıncı: Behçet Güngör - BATMAN

Kaynak: AA