Bayan Al'dan Çiçeği Burnunda Annelere Hediye - Son Dakika
Yerel

Bayan Al'dan Çiçeği Burnunda Annelere Hediye

Bayan Al\'dan Çiçeği Burnunda Annelere Hediye

Aydın Valisi Kerem Al'ın eşi Beyhan Al, Özel Medline Aydın Hastanesi'nnde ziyaret ettiği yeni doğum yapmış annelere çeşitli hediyeler verdi.

30.05.2013 09:57

Aydın Valisi Kerem Al'ın eşi Beyhan Al, Özel Medline Aydın Hastanesi'nnde ziyaret ettiği yeni doğum yapmış annelere çeşitli hediyeler verdi.

Aydın Valisi Kerem Al'ın eşi Beyhan Al, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temeş'in eşi Fatma Temel ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre; Özel Medline Aydın Hastanesi'ni ziyaret etti.

Hastaları sağlıklarına kavuşturabilmek için gelişmiş teknolojilerden yararlanan ve üstün çabalar gösteren Özel Medline Aydın Hastanesi, üst düzey ziyaretçilerini ağırladı. Sağlık alanında birçok başarıya imza atan Özel Medline Aydın Hastanesi, Aydın Valisi Kerem Al'ın eşi Beyhan Al, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temeş'in eşi Fatma Temel ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'yi ağırladı.

Özel Medline Aydın Hastanesi ile ilgili çeşitli bilgiler veren Genel Direktör Ömer Kurtay, üst düzey ziyaretçilere de eşlik etti. Kadın Doğum servisine de uğranılan ziyarette, Aydın Valisi Kerem Al'ın eşi Beyhan Al tarafından yeni doğum yapmış annelere hediyeler verildi.

Özel Medline Aydın Hastanesi'ne yeni açılacak Dermotoloji Bölümü ile ilgili de bilgi veren Tıbbi Hizmetler Direktörü Op. Dr. Serkan Kurnaz, "Son yıllarda; beslenme alışkanlıkları, stres, sigara kullanımı gibi pek çok etken nedeniyle cilt rahatsızlıklarında bir artış görülüyor. Hastalarının sağlığını her şeyin üzerinde tutan ve bu doğrultuda tüm yeni gelişmeleri takip eden Özel Medline Aydın Hastanesi olarak, Dermotoloji bölümümüz ile de hastalarımıza hizmet veriyor olacağız. Bu doğrultuda hastalarımızın cilt problemlerine karşı da savaş açabilmek için çalışacağız" dedi.

Aydın Valisi Kerem Al'ın eşi Beyhan Al, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temeş'in eşi Fatma Temel ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ziyaret sonrasında tüm Özel Medline Aydın Hastanesi yönetimine, doktorlarına ve çalışanlarına başarı dileklerini ve teşekkürlerini sundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayan Al'dan Çiçeği Burnunda Annelere Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement