Bayburt PMYO Ders Başı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bayburt PMYO Ders Başı Yaptı

Bayburt PMYO Ders Başı Yaptı

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 Eğitim Öğretim dönemi törenle açıldı.

27.09.2013 11:51  Güncelleme: 12:08

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 Eğitim Öğretim dönemi törenle açıldı.

PMY Okulu çok amaçlı salonunda yapılan törenler Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bayburt tanıtım videosunun gösterilmesinin ardından Okul Müdürü Tahsin Demir tarafından açılış konuşması yapıldı.

TOBB tarafından Polis meslek Yüksek Okulu bünyesinde yaptırılan spor salonun yapılmasındaki katkılarından dolayı TSO Başkanı İbrahim Yumak'a Vali Mükerrem Ünlüer tarafından plaket takdim edildi.

2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde yapılan faaliyetlerin gösterilmesinin ardından, bir önceki dönem başarılı olan öğrencilere ödülleri Garnizon Komutanı P.Kur.Alb. M.Nail Yiğit, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan tarafından verildi.

Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu'nun öğrencilere ilk dersi vermesi nedeniyle katkılarından dolayı PMY Okulu Müdürü Tahsin Demir ve Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ahmet Can tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

TOBB tarafından yaptırılan ve 2 Milyon TL. ye mal olacak spor salonunun temsili temel atma töreni yapılmasının ardından, Vali Mükerrem Ünlüer ve protokol üyelerinin PMY Okulu öğrencileriyle birlikte öğlen yemeği yemesiyle törenler sona erdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt PMYO Ders Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement