Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Anneler Gününde şehit annelerini ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Anneler Gününde şehit annelerini ziyaret etti

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Anneler Gününde şehit annelerini ziyaret etti

Vali Eldivan, şehit annelerinin Anneler Gününü kutlayarak sağlık ve sabır dileklerini iletti. Şehit ailelerini ziyaret eden Vali Eldivan, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Şehit Ömür Erbay ve Muhammet Güler'in ailelerini de ziyaret etti.

12.05.2024 15:55

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Anneler Gününde şehit annelerini ziyarette bulundu.

Şehit ailelerini ziyaret eden Vali Eldivan, şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı. Özel Harekat Polisi Şehit Ömür Erbay'ın Arpalı Beldesinde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Mustafa Eldivan, şehidimizin annesi Neşe Erbay'ın 'Anneler Günü'nü kutlayarak sağlık ve sabır dileklerini iletti.

Şehidin babası Turgut Erbay ve yakınları ile hasbihalde bulunan Vali Eldivan, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik 2016 yılında gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Şehit Ömür Erbay ve tüm şehitler için yapılan duanın ardından ziyaretini tamamladı.

Vali Mustafa Eldivan, daha sonra 1994 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şantiyede çalışırken bölücü terör örgütü tarafından 4 arkadaşı ile birlikte kaçırılarak şehit edilen Muhammet Güler'in ailesini evinde ziyaret etti.

Vali Eldivan, Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diledi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Anneler Gününde şehit annelerini ziyaret etti - Son Dakika


Advertisement