BBP Eskişehir İl Başkanı Kılınçal'dan İnönü İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

BBP Eskişehir İl Başkanı Kılınçal'dan İnönü İlçesine Ziyaret

BBP Eskişehir İl Başkanı Kılınçal\'dan İnönü İlçesine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Kadir Kılınçal ve beraberindeki heyet, parti çalışmaları kapsamında İnönü ilçesini ziyaret etti.

26.09.2013 17:51

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Kadir Kılınçal ve beraberindeki heyet, parti çalışmaları kapsamında İnönü ilçesini ziyaret etti.

Parti çalışmaları kapsamında, BBP Eskişehir İl Baskanı Kadir Kılınçal, beraberindeki il başkan yardımcıları İbrahim Destici, İlvan Kozulu, Alper Çakır, Ahmet Ulupınar, Ali Şan Şahin ve yöneticiler ile birlikte İnönü ilçesine ziyarette bulundu. İnönü ilçe merkezinde kurulan halk pazarını ziyaret eden BBP Eskişehir İl Başkanı Kadir Kılınçal, pazarcı esnafı ve pazara kendi ürettiklerini satmaya gelen köylü vatandaşlarla görüşerek onların sorunlarını dinledi. BBP İnönü ilçe başkanlık binasını da ziyaret eden Başkan Kadir Kılınçal, ilçe teşkilatının çalışmalarını yerinde inceledi. İnönü ziyareti ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Kadir Kılınçal İnönü ilçesinin sanayi yatırımı aldığını, fakat bunun kıymetinin anlaşılamadığını belirtti. Kılınçal, "Her gün buraya onlarca otobüslerle fabrikalara işçi çalışmaya geliyor gidiyor. Bunun hem ekonomik maliyeti var, hem de ilçe ekonomisi açısından kaybı var. Bu fabrikalarda çalışan insanlarımızın İnönü ilçesinde ikamet etmesi, yaşaması için çalışmalar yapacağız. İnönü ilçesini çok daha cazip bir ilçe haline getireceğiz. Belediye başkanlığını BBP'ye vereceksiniz. Bakın o zaman İnönü ilçemiz nasıl daha güzel, daha canlı, daha fazla yatırım alan, daha yaşanabilir bir ilçe olacak. Hepimiz göreceğiz" dedi.

BBP Eskişehir il Başkanı Kadir Kılınçal ve beraberindekiler, ilçe halkı, ilçe esnafı, pazarcı esnafı ve köylerden gelen vatandaşlarla görüşmesinin ardından, daha sonra İlçe Kaymakamı ve İlçe Emniyet Amiri'ni ziyaret ederek İnönü köylerine gitmek üzere ilçeden ayrıldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Eskişehir İl Başkanı Kılınçal'dan İnönü İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement