BDP Urfa'da Mitinge Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

BDP Urfa'da Mitinge Hazırlanıyor

BDP Urfa\'da Mitinge Hazırlanıyor

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 23 Ocak'ta Urfalılara "Halk belediyeciliğini" anlatıp, oy isteyecek.

22.01.2014 12:35

BDP Urfa İl Örgütü, 23 Ocak'ta Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ın ile yapacağı ziyaret ve düzenlenecek mitinge ilişkin il binasında basın toplantısı düzenledi. İl Eş Başkanları Celalettin Erkmen ve Aliye Vural'ın düzenlediği toplantıda konuşan Erkmen, Urfa'da halk belediyeciliğini kurma hedefi ile yerel seçimlere hazırlandıklarını belirtti.

Urfa'yı çok önemsediklerini belirten Erkmen, "Bu nedenle Türkiye'nin en iyi belediyeciliğini yapmış Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i Urfa'ya getiriyoruz. Bu genel merkezimizin Urfa Halkı'na verdiği değerin göstergesidir. Amacımız Büyük Şehir ve 13 ilçenin tamamını halka emanet etmektir" dedi.

Bu çerçevede Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş'ın yanında Milletvekilleri ile 23 Ocak'ta ile bir ziyaret gerçekleştireceğini söyleyen Erkmen, "Eş Genel Başkanımızı Siverek'in çıkışında ki Selimpınar bölgesinde Ceylanpınar, Siverek ve Viranşehir ilçelerimiz karşılayacak. Diğer ilçelerimiz ise Urfa'nın çıkışındaki Badıllı Petrol'de misafirlerimizi karşılayacak. Topçu Meydanı'ndaki mitingimiz saat:13.00'te başlayacak. Bize oy verecek ve vermeyecek her Urfalı o gün gelip bizi dinlemelidir. Tercihini ondan sonra yapmalıdır. Eş Genel Başkanımız tüm ilçe adaylarımızı da orada açıklayacak" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel BDP Urfa'da Mitinge Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement