Bektaş, Akdemir'e Yüklendi - Son Dakika
Yerel

Bektaş, Akdemir'e Yüklendi

Bektaş, Akdemir\'e Yüklendi

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Yeşil Mahalle’deki ev ziyaretinde “Biz iddialıyız bu projeleri yapacağız ve bu şehrin kaderi değişecek.

08.03.2014 17:51

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Yeşil Mahalle'deki ev ziyaretinde "Biz iddialıyız bu projeleri yapacağız ve bu şehrin kaderi değişecek. 2014 yılında kanalizasyonlar dışarıya akıyorsa, kuyular açıksa, yollar çamursa burada kimse belediyecilik yaptığını iddia etmesin" diye konuştu.

Kozlu Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, beraberinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partili yöneticiler ile birlikte Yeşil Mahalle'de ev toplantısına katıldı.

Siyaset sanatının insanlara hizmet etme sanatı olduğuna dikkat çeken Bektaş, Zonguldak'ta 2014 yılında kanalizasyonların dışarıya aktığını, yolların çamur içerisinde kaldığını ifade etti. Mahalle sakinlerine projelerini de anlatan Bektaş, şöyle dedi:

"Biz iddialıyız bu projeleri yapacağız ve bu şehrin kaderi değişecek. Bazı kişiler, siyasetlerini 'Ali Bektaş bunları yapamaz?' üzerine kurmaya başladılar. Siyaset insanlara daha güzel şeyler yapabilme sanatıdır. Onu yapacak dirayeti anlatma sanatıdır. Onun için ezberi bozduk. Gittiğim her mahallede toz, duman, çamur var. Vatandaşa verdiğin suyun deposundaki çamuru temizleyemiyor musun? Barajdan temiz su geliyor, depoda bir karışıyor bulanık su akıyor. Belediyecilik sadece yol su ve kanalizasyon yapma işi değildir. İnsanların ruhunu anlama işidir. Dışarıdan bir vatandaş geldiği zaman gurur duyduğunuz bir şehriniz var mı? Hizmet yaptığınız zaman her santimetre karedeki insana yetişeceksiniz. Her şey para değildir. Zonguldak'ta atıyorum yol yapılacak bir kişi yol vermiyor. Geriye kalan 30 kişi çuval sırtında yürümeye çalışıyor. Orada oy popülizmi yapmayacaksın. O bir kişiyi karşına alacaksın. 29 kişinin de duasını alacaksın. Sembolik işler var. Şehrin genel yapısını değiştirilecek hiçbir iş yapılmamış. 2014 yılında kanalizasyonlar dışarıya akıyorsa, kuyular açıksa, yollar çamursa burada kimse belediyecilik yaptığını iddia etmesin." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bektaş, Akdemir'e Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement