Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Büyükşehir Projesini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Büyükşehir Projesini Açıkladı

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Büyükşehir Projesini Açıkladı

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ve muhalefetin ciddi eleştirisine maruz kalan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Malazgirt Meydanı'nındaki Alparslan Heykeli açılışının ardından Büyükşehir ile ilgili en önemli projesini açıkladı.

27.08.2013 12:56

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ve muhalefetin ciddi eleştirisine maruz kalan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Malazgirt Meydanı'nındaki Alparslan Heykeli açılışının ardından Büyükşehir ile ilgili en önemli projesini açıkladı. Aydın Belediyesi'nin halktan topladığı vergilerle zengin bir belediye haline geldiğini ve bankalarda ciddi mevduatının bulunduğunu belirten Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Seçildiği'nde Buharkent'ten Didim'e kadar kamuya ait uygun ne kadar üstü kapalı mekan varsa buraları güneş tarlası olarak kullanacağını söyledi.

Konuşmasında basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yönetimi devraldığı İlhami Ortekin döneminde Aydın'a bir şey yapılmadığını iddia ederek "85 milyon borçla Aydın Belediyesi'ni devraldık. Halktan topladığımız vergilerle şu anda Aydın Belediyesi'nin bankalarda ciddi bir mevduatı var. Ankara'dan daha zengin bir belediyeyiz. Buradan Büyükşehir için en önemli projemi açıklıyorum. Aydın Büyükşehir Belediyesi olduğunda, Buharkent'ten Didim'e kadar belediyelere ait ne kadar kapalı pazar yeri, otopark, üzerine güneş paneli koymaya ne kadar müsait yer varsa buraları çelik konsüllerle güçlendirip üzerinde güneşten enerji üreteceğiz. Aydın 365 günün 330 günü güneş gören bir il. Bu proje büyükşehir için en önemli projem" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Büyükşehir Projesini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement