Belediye Başkanından Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanından Eğitime Destek

Belediye Başkanından Eğitime Destek

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş arasında, 2 derslikli Zeliha Altundiş anasınıfının protokolü imzalandı.

02.10.2012 10:20

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş arasında, 2 derslikli Zeliha Altundiş anasınıfının protokolü imzalandı.

Cerrah, Belediye Başkanı Altundiş tarafından annesinin adına, Bahçe İlçesi Ahmet Pekkan İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılacak ana sınıfının 160 metrekare olacağını belirtti.

Gelecek günlerde yeni okulların temellerinin atılacağını ve tamamlanmış okulların da açılışının yapılacağını ifade eden Cerrah, "Devlet ödenekleri ve hayırseverlerimizin eğitime katkıları 100 milyon lirayı buldu. Bu oldukça önemli bir rakam. Eğitim konusunda her türlü imkanımızı kullanıyoruz. Devletimizin verdiği büyük desteğin yanı sıra eğitim seferberliğimizde bize destek olan hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş de, protokol dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

"Beni büyütüp bugünlere getiren rahmetli annemin anısına bu eğitim yuvasını yaptırdığım için mutlulukların en güzelini, onurların en büyüğünü yaşıyorum. Bu binanın annemin adına layık olarak yapılacağı konusunda şimdiden söz veriyorum. Eğitimin olduğu her yerde başarı, başarının olduğu her yerde de güçlenme, birlik ve beraberlik var. Bu ana sınıfında yetişecek çocuklarımızın gelecek nesillere faydalı olmasını diliyorum. Bu ana sınıfını şahsım adına yaptırıyorum."

Konuşmaların ardından Zeliha Altundiş anasınıfının protokolü Vali Cerrah ile Bahçe Belediye Başkanı Altundiş arasında imzalandı.

Muhabir: Tuğba Temir/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanından Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement