Bera İş Merkezi'nde Hava Durumu Bilgisi - Son Dakika
Yerel

Bera İş Merkezi'nde Hava Durumu Bilgisi

Bera İş Merkezi\'nde Hava Durumu Bilgisi

Kombassan’a ait Bera İş Merkezi gökdeleninin çatı aydınlatması, Konya’nın ertesi günkü hava durumu hakkında bilgi veriyor.

19.03.2014 11:55

Kombassan'a ait Bera İş Merkezi gökdeleninin çatı aydınlatması, Konya'nın ertesi günkü hava durumu hakkında bilgi veriyor.

Kombassan ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü koordinesi ile Bera İş Merkezi çatı aydınlatma ışıkları, ertesi günkü Konya'nın hava durumuna göre renkli olarak aydınlatılıyor. Bu uygulamanın bir benzerinin İstanbul'da tarihi Beyazıt Kulesi'nde yapıldığını söyleyen Kombassan yetkilileri, amaçlarının Konya'nın ilk gökdeleni olma özelliğini taşıyan Bera iş Merkezi'nin gece de Konya görüntüsü içerisinde yer almasını sağlarken, bu aydınlatmaya bir işlevsellik kazandırarak, insanımıza ertesi günkü hava durumu hakkında da bilgi vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın da, "Konya'mızın hava durumuna ait bilgilerin, insanımıza en doğru ve süratli bir şekilde ulaştırılması maksadıyla bugüne kadar birçok ilke imza attık. Bu uygulamanın bugüne kadar yaptığımız çalışmalara ve Konya'mıza ayrı bir değer katacağına inanıyoruz. Biliyoruz ki birçok insanımız ertesi günkü hava durumunu önceden öğrenmekte ve faaliyetlerini buna göre planlamaktadır. Hava durumuna ait bu bilgileri Konya'da yaşayan insanlarımıza ulaştırmada bizlere alternatif ve nostaljik bir imkan sunan Kombassan yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bera İş Merkezi gökdelen ışık renkleri şu anlama geliyor: "Açık mavi, hava açık. Koyu mavi, hava bulutlu. Yeşil, hava yağmurlu. Kırmızı, hava karlı. Sarı, hava sisli." - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bera İş Merkezi'nde Hava Durumu Bilgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement