Best Petrol Muratlı'da Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Best Petrol Muratlı'da Hizmete Girdi

Best Petrol Muratlı\'da Hizmete Girdi

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Shell Akaryakıt İstasyonu Best Petrol renkli bir törenle açıldı.

07.05.2014 14:54

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Shell Akaryakıt İstasyonu Best Petrol renkli bir törenle açıldı.

Muradiye Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde faaliyete giren BEST Petrol, yenilenerek hizmete başladı. Açılışa İstanbul Büyükşehir Belediye yetkililerinin yanı sıra, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Nebi Tepe, Emniyet Müdürü Aykut Efe, Jandarma Komutanı Serdar Çidem, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karahan ve çok sayıda siyasi ile vatandaş katılırken, Kadir Topbaş'ın gönderdiği tebrik çelengi ise dikkat çekti.

İstanbul Büyükçekmece'de de Opet istasyonları bulunan işletme sahibi Murat Alpaslan, akaryakıt sektöründe tecrübeli olduklarını kaydederek tek amaçlarının halka hizmet olduğunu vurguladı. Alpaslan, güvenilir, farklı ihtiyaçlara cevap veren, ürün ve hizmetlerini müşterileriyle buluşturan istasyon ağlarına her geçen gün yeni halkalar eklediklerini belirtti.

Müşterilerine ücretsiz köpüklü yıkama hizmeti vereceklerini müjdeleyen benzinlik yetkilileri, akaryakıt istasyonunda market, bay, bayan ve özürlü wc, müşteri bekleme salonu, mescit ve şadırvanın da mevcut olduğunu ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Best Petrol Muratlı'da Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement