Beylikdüzü'nde 'Bowlıng Turnuvası' Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde 'Bowlıng Turnuvası' Düzenlendi

Beylikdüzü\'nde \'Bowlıng Turnuvası\' Düzenlendi

Beylikdüzü Belediyesi Spor İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ödüllü Bowling Turnuvası’, kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride, toplam 118 kişinin katılımıyla yapıldı.

09.12.2022 12:40  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi Spor İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Ödüllü Bowling Turnuvası', kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride, toplam 118 kişinin katılımıyla yapıldı.

Turnuva, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın atışıyla başladı. Başkan Çalık açılışta, "Beylikdüzü'nde vatandaşların sporla iç içe olması adına birçok etkinliğe imza atıyoruz. Bu kentte yaşayan tüm vatandaşların bir arada olmasını sağlayan bu tür etkinliklerden mutluluk duyuyoruz" dedi.

İki gün süren ve iki aşamada düzenlenen turnuvada, ilk gün eleme maçları yapıldı. Eleme gruplarında başarı gösteren yarışmacılar, ikinci gün yapılan final müsabakasında karşı karşıya geldi. Kadınlar kategorisinde turnuvanın kazanan ismi Feride Kontart olurken, Melike Tamöz ikinci, Pınar Kaya ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise İlhan Gönül birinci, Bülent Tatlısöz ikinci, Erdem Çeber ise üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül takdim etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde 'Bowlıng Turnuvası' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement