Beylikdüzü'nde Fırınlarda Ramazan Denetimi Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Fırınlarda Ramazan Denetimi Devam Ediyor

Beylikdüzü\'nde Fırınlarda Ramazan Denetimi Devam Ediyor

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelindeki fırınlarda denetimlerini sürdürüyor.

29.03.2023 11:14  Güncelleme: 11:18

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelindeki fırınlarda denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin halk sağlığı için fırınlarda başlattığı denetimler kapsamında Ramazan ayı için üretilen pidelerin yanı sıra ekmek ve diğer ürünlerin gramajları kontrol ediliyor. Ekipler, işletmelerin hijyen kurallarına uyup uymadığını da denetleyerek işletme sahiplerine uyarılarda bulunuyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Fırınlarda Ramazan Denetimi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement