Beyoğlu'nun "En Uzun Gece"Si Beğenildi - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu'nun "En Uzun Gece"Si Beğenildi

Beyoğlu\'nun "En Uzun Gece"Si Beğenildi

Ordulu sanatçı Aydın Beyoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminden etkilenerek kaleme aldığı "En Uzun Gece" isimli türkünün çok beğenildiğini söyledi.

18.08.2016 12:01

Ordulu sanatçı Aydın Beyoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminden etkilenerek kaleme aldığı "En Uzun Gece" isimli türkünün çok beğenildiğini söyledi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde dostlarıyla bir araya gelen Aydın Beyoğlu, 15 Temmuz darbe gecesinde yazdığı, "En Uzun Gece" adlı çalışmanın herkes tarafından çok beğenildiğini ve çok tebrik aldığını belirtti. Beyoğlu, "En Uzun Gece adlı şarkımızın sözleri çok beğenildi. Yaşanılan gece kendiliğinden geliştiği için eser de kendiliğinden ortaya çıktı. Keşke ülke olarak böyle bir durumu yaşamasaydık ve böyle eserler de yazılmasaydı. Bütün şairler, tarihler, ağıtlar bu tür zamanlarda ortaya çıkıyorlar. 'En Uzun Gece' yaşanan olaylar sonucu başlığını kendi atmış oldu. Sözleri dile geldiğinde darbe girişimini en iyi anlatan süre ve zaman olarak en işi anlatan şiir ve beste olarak yerini aldı. Bilmezdik bu kadar etkili olacağını. Bu esere sosyal medya ve televizyonlarda yer verilmesi, gerçekleşen mitinglerde bu eserin kullanılması bir Ordulu olarak beni çok mutlu etti. Eserimizi, İstanbul'da 16 tane ilçede bütün demokrasi meydanlarında 16 ayrı günde vatandaşlarımızla birlikte seslendirdik. Halkımızın bu teşviki beni çok heyecanlandırdı ve yeni yapacağımız albümde düzenlemeleri tam anlamıyla yapılarak darbeyi anlatmaya, o duyguyu nesilden nesle ulaştırmak için çalışmalarımızı yapacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu'nun 'En Uzun Gece'Si Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement