Bilecik Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Sulhan'ın Devlet Hastanesi Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bilecik Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Sulhan'ın Devlet Hastanesi Ziyareti

Bilecik Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Sulhan\'ın Devlet Hastanesi Ziyareti

Bilecik İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Turhan Sulhan, Bilecik Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

26.06.2014 12:36

Bilecik İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Turhan Sulhan, Bilecik Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Daha önce Şanlıurfa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Dr. Turhan Sulhan'ın ziyaretine,

İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Op. Dr. Alpaslan Fedayi Çalta da katıldı. Dr. Sulhan, personelin yanı sıra yatan hastaları da ziyaret ederek hal satır sordu ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane yöneticilerinden çalışmalarla ilgili bilgi de alan Dr. Turhan Sulhan, "Sağlık alanında önemli görevler üstleniyoruz. Sağlık konusu her il ve bölge olarak oldukça önemli ve zor bir görevdir. Uygulayacağımız projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Eksiklerimiz neler, sağlık alanında çalışanlarımızın özverili olarak çalıştıklarını biliyoruz. Sağlık hizmeti ihmal kaldırmayan ve anında müdahale etmemiz gereken bir alandır. Hastanemizde birlik bünyesinde sağlık kurumlarında etkili ve verimli hizmet sunumunu sağlamak, hasta hakları, hasta ve çalışan memnuniyetini iyi seviyelere çıkarmak, hastaların sosyal ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin geliştirilmesi ve hastane işletmeciliği konusunda örnek olabilmek hedeflerimiz arasındadır" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Sulhan'ın Devlet Hastanesi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement