Bilecik Valiliği Yazı İşleri Müdürü Yıldırım'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bilecik Valiliği Yazı İşleri Müdürü Yıldırım'a Veda Yemeği

Bilecik Valiliği Yazı İşleri Müdürü Yıldırım\'a Veda Yemeği

Emekliye ayrılan Bilecik Valiliği Yazı İşleri Müdürü Rasim Yıldırım'ın veda yemeği verildi.

17.07.2012 13:58

Emekliye ayrılan Bilecik Valiliği Yazı İşleri Müdürü Rasim Yıldırım'ın veda yemeği verildi.

Kent Orman'ındaki yemeğe Vali Yardımcıları Metin Çınar, Süleyman Deniz, Hasan Kayhan ve Eflatun Can Tortop, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli, İl İdare Kurulu Mehmet Dündar, İl Planlama Müdürü Mahmut Baytüz, İl Dernekler Müdürü Cemal Kaya, Osmaneli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Çalışkan ve Söğüt Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özen ile valilik personeli katıldı.

Yemekte konuşan Vali Yardımcısı Çınar, emekliye ayrılan Yıldırım'ın çalışma hayatı boyunca saygıdan taviz vermediğini ifade ederek, "İçişleri Bakanlığında başladığı görevi yine burada tamamlaması memnuniyet vericidir. İçişleri Bakanlığı'nda çalışmak başka bakanlıkta çalışmaya benzemez. Müdürümüz, görev yaptığı sürece her zaman saygılı olmuştur. Bu zamana kadar herhangi soruşturma almadan bu duruma gelmek herkese nasip olmaz. Yazı İşleri Müdürümüz de 33,5 yıl güzel hizmetler sonunda memuriyet hayatını tamamlamıştır. Hepimiz belli bir süre sonra buralardan geçeceğiz. Devletimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum"

dedi.

Yıldırım ise, "1979 yılında Suluova Kaymakamlığı'nda başladığım görevimi 33,5 yıl sonra noktaladım. Tekrar dünyaya gelsem aynı mesleğime yapmak isterim. Zaman insanın emekli olmasını hissettiriyor. Çalışma esnasında bazı kırgınlıklar olmuştur, insan bazen yılladır beraber yaşadığı eşiyle bile tartışabiliyor. Bu aşamaya mesai arkadaşlarımla ve eşimin desteğiyle geldim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Çınar, Yıldırım'a Osmanlı armasının bulunduğu tabak ve çeşitli hediyeler verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Valiliği Yazı İşleri Müdürü Yıldırım'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement