Bilgievlerine Pratik İngilizce Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Bilgievlerine Pratik İngilizce Eğitimi

Bilgievlerine Pratik İngilizce Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri'nin yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilerine pratik İngilizce öğretmeleri için 10 kişiden oluşan Amerikalı eğitmen grubu ile öğrencilerine hizmet veriyor.

30.06.2013 11:49

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri'nin yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilerine pratik İngilizce öğretmeleri için 10 kişiden oluşan Amerikalı eğitmen grubu ile öğrencilerine hizmet veriyor. Bilgievleri öğrencileri ile 3 haftalık İngilizce eğitim kampına girecek olan Amerikalı eğitmenler, kamp boyunca çocuklarla birlikte farklı aktiviteler yaparak çocukların İngilizceyi daha iyi öğrenmelerini sağlıyor.

Karamürsel Alp Bilgievi Öğrencileri, Kanada'dan gelen öğretmenleri Dino Sehomerovic ile pratik İngilizce öğrenme derslerine başladı. Bosna Hersek doğumlu ve Kanada'da yaşayan aynı zamanda öğrenci olan Dino Sehomerovic, Karamürsel Alp Bilgievi öğrencilerine İngilizce dersi veriyor. İngilizce konuşmalarını geliştirmek için onlarla çeşitli aktiviteler yaparak çocuklarla bolca vakit geçiriyor.

Bilgievi öğrencileri ile Karamürsel sahilini gezen Dino Sehomerovic, mavi bayraklı Altınkemer Plajına hayran kaldı. Karamürsel Alp Bilgievi öğrencileri ile sürekli aktivite yapan eğitmen bu esnada çocuklarla ikili diyaloglar kurarak İngilizcelerinin gelişmelerini sağlıyor.

Dino Sehomerovic ile farklı aktivitelerde bulunan öğrenciler, Er Meydanı Güreş antrenmanına da gitti. Burada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, Karamürselli Altın Kemer sahibi güreşçimiz Ahmet Taşçı ve Karamürselli güreşçilerle sohbet etti. Ahmet Taşçı,Dino Sehomerovic'e milli sporumuz olan yağlı güreş hakkında bilgiler verdi. Sohbetin ardından birkaç oyun gösteren efsane güreşçi Ahmet Taşçı, Kırkpınar Yağlı Güreşleri için ekibiyle sıkı bir tempo ile çalıştıklarını belirtti.

Öğrencilerle satranç, jenga, masa tenisi, basketbol oynayan Dino, Hereke gezisiyle Körfez'de vapurla gezerek Kocaeli körfezini çok beğendiğini söyledi. Ereğli'de dağ yürüyüşü yapan, arı kovanlarını inceleyen Dino, Türk misafirperverliğine hayran kaldığını belirterek, "Kanada'ya döndüğünde arkadaşlarına mutlaka Türkiye'ye gelmelerini söyleyeceğim. Ben bir daha Türkiye'ye özellikle de Kocaeli'ne geleceğim" dedi. Ayrıca İngilizce eğitmeni Dino, Kaptan-ı Derya Karamürsel Alp'in türbesini ziyaret ederek Karamürsel Alp Bey'in ruhuna Fatiha okudu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgievlerine Pratik İngilizce Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement