"Bir Hediyelik Eşya Al, Ereğli'yi An" Yarışması - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Bir Hediyelik Eşya Al, Ereğli'yi An" Yarışması

25.03.2013 16:19

Ereğli Kent Konseyi Başkanı Nalan Selvi Köseoğlu, "Bir hediyelik eşya al, Ereğli'yi an" yarışması düzenlediklerini bildirdi.

Ereğli Kent Konseyi Başkanı Nalan Selvi Köseoğlu, "Bir hediyelik eşya al, Ereğli'yi an" yarışması düzenlediklerini bildirdi.

Köseoğlu, düzenlediği basın toplantısında, ilçenin temel sorunlarının çözümü noktasında çeşitli toplantılar ve etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ereğli'nin tanıtımına katkı sağlaması açısından "Bir hediyelik eşya al, Ereğli'yi an" sloganıyla yarışma düzenlendiklerini ifade eden Köseoğlu, şöyle konuştu:

"Amacımız Ereğli'nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerini temel alan tasarım örnekleri ile yöreyi tanıtan hediyelik eşyaları üretmektir. Yarışmaya isteyen herkes Türkiye'nin herhangi bir yerinden katılabilir. Yarışmacılar, toprak, taş, maden ve metal, ağaç ve diğer bitkisel, gıda, hayvansal, tekstil ürünleri, yöresel oyuncaklar, altın hariç diğer malzemelerden yapılan takılar ve diğerleri gibi istedikleri dalda yarışmaya katılabilirler."

Köseoğlu, yarışmacıların ön başvurularını Atatürk Kültür Merkezi girişinde bulunan Kent Konseyi ofisine 5 Nisan'a kadar yapabileceklerini kaydetti. - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bir Hediyelik Eşya Al, Ereğli'yi An' Yarışması - Son Dakika


Advertisement