Bisiad'dan Bugiad Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bisiad'dan Bugiad Derneği'ne Ziyaret

Bisiad\'dan Bugiad Derneği\'ne Ziyaret

Bilecik İşadamları Derneği Başkanı Subaşı, Bursa Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Er'i ziyaret etti

21.10.2013 18:23

Bilecik İşadamları Derneği (BİSİAD) Başkanı Yusuf Subaşı, Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD)  Başkanı Ali Fuat Er'i ziyaret etti.

BİSİAD'dan yapılan açıklamada, ziyarette Bursa ile Bilecik arasındaki ticari ilişkilerin arttırılması için fikir alış verişinde bulunulduğu ve Bursalı iş adamlarının Bilecik'e yatırım yapması için davet edildiği kaydedildi.

Bilecik'in gelişmekte olan bir il olduğunu dile getiren ve Bilecik'e açılması planlanan 3. Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) Bursalı iş adamlarının yer alması gerektiğini vurgulayan Subaşı, şunları kaydetti:

"Bilecik'te 8 bin 500 dönüm üzerine kurulacak 3. OSB'de Bursalı firmalarında yer alması gerektiğine inanıyorum. Bilecik'te açılacak OSB'nin, Bursalı yatırımcılar için önemli bir alternatif saha olacağı inancındayım. Yeni kurulacak OSB'nin hem İstanbul'a hem de Bursa'ya olan yakınlığı ile oldukça cazip bir konumda yer almaktadır. Yapımına devam edilen Bilecik- Yenişehir karayolunun Bilecik'in gelişimine çok önemli katkı sağlayacaktır. Bilecik'te sanayinin gelişmesi adına atılan adımlar sevindirici. Ulaşım noktasında yaşanan sorunları yetkililer tamamen ortadan kaldırırsa Bilecik sanayisi ve ticareti patlama yapacağına inanıyorum. Bilecikli iş adamlarının sıkıntı yaşadığı en önemli alan istihdam edip yetiştirecek vasıfsız eleman bulmak. İşi beğenmeme ve alacağı maaşı az görme gibi sorunlarla karşı karşıya kaldık. Çevre illerden ve ilçelerden birçok kişinin çalışmak için Bilecik'e gelmektedir."

BUGİAD Başkanı Er'in de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği ve Bursa ile  Bilecik arasında kültürel ve ticari bağların çok eskilere dayandığını, bu bağların daha çok güçlendirilmesi gerektiğini ifade ettiği kaydedildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bisiad'dan Bugiad Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement