Bisikletiyle Kıbrıs'a Gidecek - Son Dakika
Yerel

Bisikletiyle Kıbrıs'a Gidecek

Bisikletiyle Kıbrıs\'a Gidecek

Bisiklet ile Kıbrıs'a gitmek için Gemlik'ten yola çıkan emekli Banka Müdürü Ünal Bayrak, Marmaris'e vardı.27 Mayıs 2013 Pazartesi günü Gemlik'ten yola çıkan Ünal Bayrak'ı Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Marmaris Gençlik Hizmetleri ve Spor...

18.06.2013 15:53

Bisiklet ile Kıbrıs'a gitmek için Gemlik'ten yola çıkan emekli Banka Müdürü Ünal Bayrak, Marmaris'e vardı.

27 Mayıs 2013 Pazartesi günü Gemlik'ten yola çıkan Ünal Bayrak'ı Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Marmaris Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Kocabıyık karşıladı.

Atatürk Meydanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bayrak, bisiklet ile gezisinin planladığı gibi gittiğini belirtti. Ünal Bayrak, belirlediği güzergah üzerinden Kıbrıs'a ulaşacağını, günde 80 kilometre yol gittiğini söyledi. Marmaris'e kadar 1500 km yol kat eden Bayrak, toplam da 3 bin km'ye yakın yolda pedal çevireceğini söyledi. Yol boyunca birçok güzelliklerle karşılaştıklarını söyleyen Bayrak, bisiklet turunun çok zevkli olduğunu belirtti.

Bayrak, yaklaşık 2 ay sürecek olan bisiklet turunda önce Çanakkale, Gökçeada,-Bozcaada, Altınoluk, Ören, Kuşadası, Bodrum, Marmaris'e pedal salladığını, daha sonra Marmaris'ten Fethiye ve Antalya'ya gideceğini söyledi. Ünal Bayrak, Antalya istikametinden Kıbrıs'a geçeceğini ve aynı yolu geri döneceğini belirti.

Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral da bisiklet sporuna hizmet etmenin önemine değinerek, bu sporun daha da gelişmesi ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasının gerektiğini belirtti. Saral, toplumun her katmanındaki insanların spor yapmasının önemine değindi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bisikletiyle Kıbrıs'a Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement