Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı

Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı

Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan Kadir Has Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Nurhalil Özçelik, samimi bir ortamda iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı ve tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi. Ayrıca, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayarak, geleceğe dair umutlarını paylaşıp, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

19.03.2024 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Kadir Has Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelerek iftar yaptı.

İftar sofrasında öğrencilerle samimi bir ortamda bir araya gelen Kaymakam Özçelik, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı. Kaymakam Özçelik, Ramazan ayının önemine ve bereketine vurgu yaparak, tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi.

Öğrencilerin sorularını ilgiyle dinleyen ve kendileriyle yakından ilgilenen Kaymakam Özçelik, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayarak, geleceğe dair umutlarını paylaşıp, eğitim hayatlarında başarılar diledi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement