Bitlis Tanıtım Günleri'nin Ardından - Son Dakika
Yerel

Bitlis Tanıtım Günleri'nin Ardından

Bitlis Tanıtım Günleri\'nin Ardından

BİTLİS (İHA) – İstanbul'da 31 Ekim 3 Kasım tarihlerinde düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri beklenenin üzerinde ziyaretçi kitlesi ile büyük bir coşkuyla geçti.
Bitlis'in Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, belediye ve kaymakamlıkça birada...

05.11.2013 14:35

BİTLİS (İHA) – İstanbul'da 31 Ekim 3 Kasım tarihlerinde düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri beklenenin üzerinde ziyaretçi kitlesi ile büyük bir coşkuyla geçti.

Bitlis'in Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, belediye ve kaymakamlıkça birada açtıkları standa ziyaretçi sayısının oldukça fazla olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, "İlkini Ankara'da yaptığımız ve çokta güzel geçen tanıtım günlerinden sonra, ilimizin nüfus yoğunluğunun büyük olduğu İstanbul ilimizde dört gün boyunca devam eden festivale katılan herkesin yoğun bir ilgisinin ve beraberinde memnuniyetin olduğunu gördüm. Çünkü ilimizin maneviyatını, örf adetlerini, kültürünü, lezzetlerini hemşehrilerimiz ve İstanbullular için İstanbul'a taşıdık. Başta valiliğimiz, kaymaklıklarımız, belediye başkanlıklarımız olmak üzere tüm kurumlarımız, Bitlis'imizi tanıtmak adına üzerine düşeni canla ve başla yapmıştır. Tanıtımdan ziyade bir festival coşkusunda dolu dolu geçtiğine inanıyorum. Halkımızdan aldığımız olumlu tepkiler ile bu tür tanıtımların gecikmiş birer organizasyon olduklarını dile getirenler oldu. Uzaktan yakından hemşehrilerimizin ve daha önce ilçemizde görev yapan değerli insanlarımızın ziyaretleri bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Bu ziyaretlerle uzun zamandan beri çekilen hasretler giderilmiştir. Her yıl bu tür organizasyonların yapılması gerektiğine şahit oldum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis Tanıtım Günleri'nin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement