Bitlis Valisi Veysel Yurdagül Adilcevaz İlçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Bitlis Valisi Veysel Yurdagül Adilcevaz İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Bitlis Valisi Veysel Yurdagül Adilcevaz İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Adilcevaz ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

20.10.2012 11:01

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Adilcevaz ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

İlk olarak Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz'i makamında ziyaret eden ve birlikte kamu kurumları ile çeşitli hizmet binalarını gezen Bitlis Valisi, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaptırılan Toplum Merkezi binasında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Yurdagül, gördüğü aksaklıkların hemen telafi edilip yeniden yapılmasını istedi. Yapılan Toplum Merkezi'nin gayet güzel ve hizmete elverişli olduğunu dile getiren Yurdakul, "Adilcevaz da yapılan bu hizmet binası içerisinde 500 kişi kapasiteli toplantı ve konferans salonu bulunuyor. Çeşitli sosyal aktivitelerin yapılacağı merkezinin Adilcevaz'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra Tapu Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve Adilcevaz Adliyesi'ni ziyaret eden Bitlis Valisi Veysel Yurdagül, kurumların çalışmaları hakkında yetkililerden çeşitli bilgiler aldı. Kurum ziyaretleri akabinde Dikim Atölyesi'nde de inceleme yapan Yurdagül, daha sonra baston ustası Cumali Birol'u ziyaret etti. Yapılan bastonları inceleyen ve oldukça beğenen Bitlis Valisi "Bende, Türkiye'de üretilen bastonların hemen hepsinden birer örnek var. Fakat senin yaptığın bastonlar kadar işçiliği düzgün ve güzel baston gerçekten görmedim" dedi.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ve beraberindeki heyete, heyete Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz tarafından yemek ikram edildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis Valisi Veysel Yurdagül Adilcevaz İlçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement