Bitlisli kayakseverler, kar yağışının durmasıyla kent merkezindeki Çiftkaya Kayak Tesisine akın etti.
Hafta sonu tatilini ve güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, Çiftkaya Kayak Tesisinde kayak yapmanın keyfini yaşıyor. Kar kalınlığı yeterli olan tesiste, çocuklar da kayak yaparak, hafta sonu tatilini geçiriyor.
Bitlisli milli kayakçı Batuhan Kürem, yaptığı açıklamada, havanın güzel olmasından dolayı, tesise gelerek kayak yaptığını söyledi.
Tesisin yenilenmesinden dolayı, hiçbir sıkıntının bulunmadığını ifade eden Kürem, şöyle konuştu:
"Tesiste hafta içi sporcular çalışıyor. Tesis hafta sonu tüm kayakseverlere açık. Kayak tesisimiz yenilendi ve hiçbir sıkıntı yok. Tesiste kar kalınlığı yeterli. Her şey güzel gidiyor. Pistimizin güzel olması nedeniyle, herhangi bir sakatlanma yaşanmıyor. Ayrıca bugün hafta sonu tatilini de fırsat bilen kayakseverler tesise akın etti."
Kayakseverlerden Ferit Olcay ise, havanın güzel olmasından dolayı, Çiftkaya Kayak Tesisine gelerek kayak yapmanın keyfini yaşadığını bildirerek, tesisin yenilenmesinde ve verdiği hizmetlerinden dolayı Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.
- BİTLİS
Son Dakika › Yerel › Bitlisli Kayakseverler, Çiftkaya Kayak Tesisine Akın Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?