Bitlislilerden "Bitlis Sevdalılarına" Vefa Örneği - Son Dakika
Yerel

Bitlislilerden "Bitlis Sevdalılarına" Vefa Örneği

Bitlislilerden "Bitlis Sevdalılarına" Vefa Örneği

Bitlis’in Tatvan ilçesinde vatandaşlar Bitlis sevdalısı olan hemşehrilerine olan vefa borçlarını ilçenin en işlek caddesi üzerinde bulunan led ekranda yayımladıkları slayt ile ödüyorlar.

23.09.2014 15:50

Bitlis'in Tatvan ilçesinde vatandaşlar Bitlis sevdalısı olan hemşehrilerine olan vefa borçlarını ilçenin en işlek caddesi üzerinde bulunan led ekranda yayımladıkları slayt ile ödüyorlar.

Vatandaşlar tarafından hazırlanan ve Bitlis'e yaptıkları yatırımlarla Bitlisli hemşehrilerinin gönlünde taht kuran Bitlis sevdalısı Bitlisli iş adamlarının fotoğraflarının yer aldığı slayt, Tatvan'ın Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan led ekranda yayımlanarak bu sayede Bitlislilerin vefa borçlu oldukları kişiler hem tanıtılıyor hem de onure ediliyor. Bitlis'te 5 minare türküsü eşliğinde dönen slaytı gören vatandaşlar yapılan uygulamayı takdir ederek Bitlis sevdalılarına, Bitlis sevdalarından dolayı teşekkür ediyor. Yaklaşık 2 dakikadan oluşan slaytta ise, Bitlisli iş adamlarından Bitlis Genç İş Adamları Derneği Genel Başkanı M. Zeki Peker, Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler'in Babası Hikmet Kiler, Bitlisli İşadamı Nezir Gencer Bitlisli İşadamı Cemil Özgür'ün fotoğrafları ve yaptıkları yatırımlar yer alıyor. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlislilerden 'Bitlis Sevdalılarına' Vefa Örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement