Bitez Atatürk Bulvarı'nda, içme suyu isale hattında meydana gelen patlamayla oluşan hasar Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından giderildi.
Patlamanın meydana geldiği bölgede incelemeler yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürü Okyay Pay'dan bölgede yaşananlar ve gerekli çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bitez Atatürk Bulvarı'nda patlayan borular Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği ekiplerince değiştirilirken, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de yolun asfaltlama işlemlerini yaparak Bitez Halkının hizmetine açtı.
Yaklaşık bin metrekarelik bir alanda oluşan çökmenin onarılması ve yolun hizmete açılması için 210 ton asfalt kullanıldığı öğrenildi.
(İK)
03.06.2013 15: 28: 27
TSI
NNNN - MUĞLA
Son Dakika › Yerel › Bodrum Belediyesi Bitez'e El Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?