Bodrum'da Eğlence Her Yerde - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Eğlence Her Yerde

Bodrum\'da Eğlence Her Yerde

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üniversite öğrencisi Gökhan Yavuz, Müzisyen Ömer Can Uslu ve Konservatuara hazırlanan Hilal Nalbant’ın oluşturduğu müzik grubu büyük ilgi gördü.

22.07.2015 15:00

Muğla'nın Bodrum ilçesinde üniversite öğrencisi Gökhan Yavuz, Müzisyen Ömer Can Uslu ve Konservatuara hazırlanan Hilal Nalbant'ın oluşturduğu müzik grubu büyük ilgi gördü.

Grubun Bodrum Belediye Meydanında verdiği sokak konserini, binden fazla kişi izledi. Şarkı sonlarında yoğun alkış alan grubun üyeleri "Hem tatil, hem sanatımızı yapıp, hem de paramızı kazanıyoruz" dediler. Grafik-tasarım bölümünden mezun olduktan sonra konservatuara hazırlanan Hilal Nalbant, grup arkadaşlarıyla Bodrum Belediye Meydanında müzik yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok eğleniyoruz. Bu sene bizim için bir ilk oldu ama çok heyecanlı gidiyor, umarım bu şekilde devam eder" dedi.

İstanbul Üniversitesi konservatuar bölümü öğrencisi Gökhan Yavuz ise grubun kemancısı olduğunu belirterek, "Bodrum'da eğlenceli zaman geçiriyoruz, her şey yolunda" diyerek yaz boyunca Bodrum sokaklarında müzik yapacaklarını söyledi.

Grubun gitarcısı güzel sanatlar müzik bölümü mezunu Ömer Can Uslu ise, "Bodrum'da hem tatil yapıp eğleniyoruz, hem de para kazanıyoruz" dedi.

Tatilcilerden büyük beğeni grup yaz boyunca Bodrum Belediye Meydanında sokak konserlerine devam edecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Eğlence Her Yerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement