Bodrum'da Kız Kur'an Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Kız Kur'an Kursu Açıldı

Bodrum Kaymakamlığı'nın desteği ile Bodrum Müftülüğünün yürüttüğü Kur'an kursu projesi tamamlandı.

17.10.2012 19:01

Bodrum Kaymakamlığı'nın desteği ile Bodrum Müftülüğünün yürüttüğü Kur'an kursu projesi tamamlandı.

Bodrum genelinde hazırlıkları tamamlanan 6 Kur'an kursundan ilkinin açılışı, resmi törenle gerçekleştirildi. Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki Merkez Kız Kur'an Kursu'nun açılışına Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Muğla Müftüsü Hasan Başiş, İlçe Müftüsü Emin Arık, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran'ı Kerim okuması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Kaymakam Gödekmerdan, ilçenin eksikliklerinin bir bir tamamlandığını, bu konuda Bodrum'da büyük bir talep olduğunu belirtti.

Gödekmerdan, diğer konulardaki eksikliklerinde de en kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade ederek, Kur'an kursu yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Muğla Müftüsü Başiş ise bugüne kadar bine yakın Kur'an kursu açılışında bulunduğunu, kursların açıldığı yerlerin ayrı bir huzura kavuştuğunu söyledi.

Cuma gününe kadar sürecek olan açılışlarda Kızılağaç Mahallesi Kur'an Kursu, Konacık Adayer Kur'an Kursu, Bitez Kur'an Kursu, Gürece Köyü Kur'an Kursu ve Yalıkavak Merkez Cami Kur'an Kursunun açılışları yapılacak.

Muhabir: Ali Ballı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Kız Kur'an Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement