Bodrum'da Yaz Spor Etkinlikleri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Yaz Spor Etkinlikleri Sona Erdi

Bodrum\'da Yaz Spor Etkinlikleri Sona Erdi

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Halk Eğitimi Merkezi'nin birlikte düzenlediği 2013 Yaz Spor etkinlikleri sona erdi.

04.09.2013 17:00

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Halk Eğitimi Merkezi'nin birlikte düzenlediği 2013 Yaz Spor etkinlikleri sona erdi.

Kapanış törenine Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Serkan Öntemel, etkinliklere katılan minik sporcular, spor branşlarındaki öğretmenler ve veliler katıldı.

Yüzme, futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, satranç ve karate, jimnastik ve windsurf branşlarında düzenlenen etkinliklere bu sene yaz aylarında spor yaparak eğlenmeyi tercih eden 980 çocuk kayıt yaptırdı.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda düzenlenen kapanış töreninde 'Yaz Spor Etkinliklerine' katılan çocuklara ve branş öğretmenlerine teşekkür belgeleri ile sertifikaları verildi. Kapanış töreninde ayrıca 20. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası'na katılarak yaş gruplarında sekiz birincilik, iki ikincilik ve iki üçüncülük ile Bodrum'un gururu olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı'na da madalya töreni düzenlendi.

Bodrum Belediyesi'nin her yıl yaz aylarında düzenlediği spor etkinliklerinde çocuk sayısının katlanarak arttığını belirten Hüseyin Yıldızhan "Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklarımızın tatilde daha verimli vakit geçirebilmeleri için düzenlenen etkinliklerimize katılım sayısı bu sene 980 kişiye ulaştı. Bu hem Bodrum'da yaşayanlar için hem de Bodrum Belediyesi için gurur verici bir sayıdır. Çocuklarımızın gelişiminde sporun yeri çok önemlidir. Belediyecilik sadece yol asfaltlama, kaldırım çalışması yapmak değildir, ilçede yaşayan gençlerin ve çocukların sosyal yaşamlarında gelişimlerine yardımcı olmaktır. Vücut yapılarının geliştiği bu yaşlarda çocuklarımızın spor yapmaları için düzenlediğimiz etkinliklere destek veren velilerimize ve spor branşlarındaki deneyimli öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği bu tür etkinlikler geniş kitlelere yayılarak devam edecektir" dedi.

Bodrum Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Serkan Öntemel de, sporun insan gelişimindeki önemini belirtti. Halk Eğitimi Merkezi olarak bu tür faaliyetlerde yer alacaklarını ve 2013 dönemi yaz spor etkinliklerinde verdikleri destek ve duyarlılıklarından dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, çocuklarının sağlığı için spora teşvik eden velilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 'Yaz Spor Etkinliklerine' katılan çocuklara ve branş öğretmenlerine katılım ve teşekkür belgeleri verilerek hatıra fotoğrafı çekildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Yaz Spor Etkinlikleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement