Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan ve Eşi Şehit Annelerini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan ve Eşi Şehit Annelerini Unutmadı

Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan ve Eşi Şehit Annelerini Unutmadı

Muğla'nın Bodrum ilçe Kaymakamlığı tarafından Anneler Günü nedeniyle Bodrum Kaymakamı Dr.

11.05.2013 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçe Kaymakamlığı tarafından Anneler Günü nedeniyle Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ile eşi Sevilay Gödekmerdan'ın ev sahipliğinde 'Anneler Günü ' etkinliği gerçekleştirildi.

Diamond Of Bodrum Otel'de düzenlenen yemeğe Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, eşi Sevilay Gödekmerdan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Av. Levent Ziya Doğuç, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Bodrum Şöförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit anneleri, kamu kurumları daire amirleri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Geniş bir katılımın olduğu gece bir şehit eşinin okuduğu duygu dolu şiirle başladı. Ardından Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan'ın eşi Sevilay Gödekmerdan sahnede günün anlamına ait özel şiirler okudu. Geceye davetli olan şehit anneleri alkışlar eşliğinde sahneye geldi. Şehit annelerinin de utulmadığı gecede annelere çeşitli hediyeler verildi. Yemekli gecede sahneye çıkan Sevinç - Ender Kasal ikilisi de şarkılarıyla davetlilere keyifli bir gece yaşattı. Katılan tüm annelere kaymakam ve eşi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde kaymakam ve eşi sahnede birlikte dans etti.

Gödekmerdan böylece Bodrum'da 2. kez bir Anneler günü yemeğine ev sahipliği yapmış oldu. Yaklaşık 300 seçkin konuğun katıldığı gecede kürsüye gelerek bir konuşma yapan Gödekmerdan, şunları söyledi: "Anneler günü evrensel bir gündür. Dünyada Milyonlarca anne bugün çocukları tarafından sevgi ve saygıyla anılmaktadır. Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumuz ifade etmek istiyorum. Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Kadına bahşedilip, erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında annelik gelmektedir. Anne olabilmek ve bu meziyetle donatılmak ne kadar güzel bir duygudur anneler olmasaydı insanlık olmazdı. Anne o kadar değerlidir ki cennetin anaların ayağının altında olduğunu her vesile ile belirtilmiştir. Anneler ailenin temel direği ve toplumunca geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak iyi temellerle atılmış aile yapısıyla mümkündür. Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğrenecek çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annemizin

bize öğrettikleri ve bizim için

yaptıkları fedakarlıklar gelmektedir. Tabi bu fedakarlıkla da hep karşılıksız olmuştur. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdır. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilmektedir. Onlar her şeyin en güzeline layıktır. Ben bu duydu düşünceler ile bütün annelerimizi anneller gününü kutluyorum" - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan ve Eşi Şehit Annelerini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement