Bodrumda Eğitim Destekçilerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Bodrumda Eğitim Destekçilerine Plaket

Bodrumda Eğitim Destekçilerine Plaket

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Umurca İlkokulunda düzenlenen bir törenle okula çeşitli konularda destek olan kişilere birer plaket verildi.

01.05.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Umurca İlkokulunda düzenlenen bir törenle okula çeşitli konularda destek olan kişilere birer plaket verildi.

Yardımsever vatandaşların destekleri ile yenilenen sınıfların kapı girişlerine hayırseverlerin isimleri yazılı plaketler çakıldı. Okul Müdürü Nedim Çelebi, Milli Eğitim yetkilileri, aile birliği üyeleri ile mahalle cami hocası Kamil Gürkan, Muhtar Zeynep Finikelioğlu, bazı STK destekleri ile Umurca İlkokulunu neredeyse tepeden tırnağa yenilediler. Yaklaşık bir buçuk yıl önce başlayan çalışmalar sonunda ahşap pergole, basketbol sahası, potaları, oyun parkı, 17 normal sınıf, 2 anasınıfı öğrenci sıraları, eğitim panoları, boya ve süslemeler yapıldı.

Okul Müdür Çelebi hayırsever vatandaşlara plaketlerini verirken yaptığı konuşmasında " Bu yaptığınız yardımlar maddi manevi gerçekten çok önemli. Sonuçta, bir nesil yetiştiriyoruz. Gerçekten ihtiyaçlarımız var. Destek olan sizleri görünce insan duygusallaşıyor, söyleyecek şey bulamıyor. Bu kadar kişiyi bir araya getirmek kolay değil. Yaptığınız yardımlar için çok teşekkür ediyorum. Milli eğitim de bize çok destek veriyor. Okul aile birliğimiz var. Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Sizleri yaptığınız eserleri görmenizi istedik tekrar çok teşekkür ederiz. " dedi.

315 öğrencisi 2 özel amaçlı eğitim sınıfı bulunan Umurca ilkokulunda yardımsever vatandaşların desteğine hala ihtiyaç olduğu öğrenildi. Okula bir konferans salonu ile özel eğitim sınıfının donanımlarının yapılmasının eksik kaldığı alınan bilgiler arasında yer alıyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumda Eğitim Destekçilerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement