Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 4.Grup ekiplerinden 44 Malatyaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Akagündüz, takıma 3-4 yeni transfer düşündüklerini söyledi.

03.01.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 4. Grup ekiplerinden 44 Malatyaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Akagündüz, takıma 3-4 yeni transfer düşündüklerini söyledi.

Akagündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarının ardından Mersin'de 9 günlük bir kamp yaptıklarını belirterek, burada eksiklerini görme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Kondisyon çalışmasının ardından taktiksel çalışmalar ve bazı maçlar yaptıklarını ifade eden Akagündüz, kampa devre arasında transfer ettikleri Engin Fırat ve Orhan Ak'ın da katıldığını ve kısa sürede takıma uyum sağladıklarını dile getirdi.

Daha sonra Malatya'ya dönerek, ikinci hazırlık dönemini başlatıklarını vurgulayan Akagündüz, şunları kaydetti:

"İkinci etap çalışmalarını burada devam ettireceğiz. Bazı hazırlık maçları planladık. İkinci yarı 22 Ocak'ta başlıyor. Bu tarihe kadar hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Hedefimize ikinci yarı ulaşmak istiyoruz. Üst lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Kolej gibi bir takımımız var. Takıma 3-4 yeni transfer düşünüyoruz. Yönetimimiz çalışmalarını yapıyor."

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement