Bolu'da Şehit Savcı İçin Dualı Basın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Şehit Savcı İçin Dualı Basın Açıklaması

Bolu\'da Şehit Savcı İçin Dualı Basın Açıklaması

Bolu’da hukukçular adliye binası önünde düzenledikleri basın toplantısıyla Çağlayan Adliyesi’nde görevi başındayken şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan hain saldırıyı kınadı.

01.04.2015 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da hukukçular adliye binası önünde düzenledikleri basın toplantısıyla Çağlayan Adliyesi'nde görevi başındayken şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan hain saldırıyı kınadı.

Çok sayıda hakim, savcı ve avukatın katıldığı basın açıklamasında konuşan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, hain saldırının yargı camiasını üzüntüye boğduğunu söyledi. Yurtseven, "31 Mart 2015 günü İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görevi başında makam odasında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz adlı meslektaşımız hain ve alçakça bir terörist saldırısı sonucu şehit olmuş ve yargı camiasını üzüntüye boğmuştur. Arkadaşımıza Allah'tan rahmet ailesine sabırlar, camiamıza ve Türk milletine başsağlığı diliyorum. Adliye binalarımızın ve biz yargı mensuplarının, devlet tarafından korunması için gerekli tedbirlerin alınmasını ve bundan böyle yine korkmadan, sinmeden, kahramanca görev yapacağımızın bilinmesini istiyor, hepinize saygı ve selamlarımı iletiyorum" dedi.

Daha sonra şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz için dua okundu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu'da Şehit Savcı İçin Dualı Basın Açıklaması - Son Dakika


Advertisement