Bor'da 1. Kaymakamlık Kupası Sahibini Buldu - Son Dakika
Yerel

Bor'da 1. Kaymakamlık Kupası Sahibini Buldu

Bor\'da 1. Kaymakamlık Kupası Sahibini Buldu

Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Bor’da bulunan kurumlar ve personelleri arasında ilki düzenlenen Kaymakamlık kupası voleybol turnuvası sona erdi.

25.04.2014 13:49

Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Bor'da bulunan kurumlar ve personelleri arasında ilki düzenlenen Kaymakamlık kupası voleybol turnuvası sona erdi.

Gerçekleşen final maçlarını Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Garnizon Komutanı İkmal Kd. Alb. Fatih Dağlı, Gençlik Spor İlçe Şube Müdürü Ömer Solak, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, Niğde Gençlik Spor İl Müdürü Harun Turhan, Fatih Uzel ve taraftar gurubu izledi.

Milli Eğitim İlçe Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah Çalgın'ın organizasyonu ile gerçekleşen turnuvaya 9 takım katıldı. 17 gün süren müsabakaların ardından bu gün yapılan final maçı ile kupalar sahiplerini buldu.

Bor İlçesi kurumları ve personellerini Kaymakamlık Kupası adı altında voleybol müsabakaları tatlı bir rekabet ortamı içerisinde spor yapma imkanı sundu.

7 Nisan 2014 tarihinde başlayan müsabakalar 24 Nisan 2014'te yapılan 1'inci, 2'inci, 3'üncü ve 4'üncülük maçları ile tamamlandı.

Bor 100. Yıl spor salonunda Bor Atatürk Anadolu Lisesi ve Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçın sonucu: Bor Atatürk Anadolu Lisesi 3- Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi-2 olarak gerçekleşti.

Bor Atatürk Anadolu Lisesi bu sonuçla 3'üncü olurken, Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi 4'üncü oldu.

NEFES KESEN BİR FİNAL MAÇI

Finalde ise Bor Atatürk Ortaokulu ile Bor Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi karşılaştı. 4 set olarak oynanan maç boyunca takımların taraftarlarının tezahüratları hiç dinmedi. Başa baş geçen maçta oynana dört sette heyecan sonuna kadar devam etti. Takımların son ana kadar olan mücadelesi sonucunda Bor Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi Bor İlçesi kurumları ve personellerini Kaymakamlık Kupasını almaya hak kazandı.

Bu gün oynanan 1'inci, 2'inci, 3'üncü ve 4'üncülük maçlarının sonuçları şu şekilde oldu.

Bor Atatürk Anadolu Lisesi 3-2 Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi

Bor Atatürk Ortaokulu 1- 3 Bor Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi

Bu sonuçlara göre;

Bor Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi'nin birincilik ödülünü Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Atatürk Ortaokulu'nun ikincilik ödülünü Bor Garnizon Komutanı İkmal Kd. Alb. Fatih Dağlı, Bor Atatürk Anadolu Lisesi'nin üçüncülük ödülünü okul adına Gençlik Spor İlçe Şube Müdürü Ömer Solak'a İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi'nin dördüncülük ödülünü de Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi okul müdürü Fatih Uzel tarafından verildi. Takımlara Katılım belgesi ve madalyalarda verildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bor'da 1. Kaymakamlık Kupası Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement