Bornova Belediyesi'nden Sanat Dolu Bir Hafta - Son Dakika
Yerel

Bornova Belediyesi'nden Sanat Dolu Bir Hafta

Bornova Belediyesi\'nden Sanat Dolu Bir Hafta

Bornova Belediyesi, Eylül Ayı'nın ilk haftasında birbirinden değerli sanatçıları İzmirliler ile buluşturacak.

29.08.2013 17:55

Bornova Belediyesi, Eylül Ayı'nın ilk haftasında birbirinden değerli sanatçıları İzmirliler ile buluşturacak. Halk Müziği Sanatçısı Rahmi Saltuk, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde türküleriyle barışa çağrı yapacak. Aynı hafta içerisinde Coşkun Sabah hayranları ile buluşacak. Yazar Ayşe Kulin ve Latife Tekin ile Şair Küçük İskender Fuar standındaki söyleşilerde Bornova Belediyesi'nin konuğu olacak

Bornova Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü hayatını türkülere ve barışa adamış bir sanatçı olan Rahmi Saltuk'un ezgileriyle kutlayacak. Aynı zamanda sinema ve tiyatro oyunculuğu ile besteci kimlikleriyle de tanınan, Ahmet Arif'in şiirinden bestelediği 'Dağlarına bahar gelmiş memleketimin' türküsüyle gönülleri fetheden Rahmi Saltuk Bornovalılar ile bulaşacak. Büyükpark içindeki Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'nda ücretsiz olarak saat 21.00'de gerçekleştirilecek konserde barış mesajları verilecek.

Bornova Belediyesi Çamdibi Türk Sanat Müziği Korosu da 3 Eylül Salı günü saat 21.00'de 'Keyf-i Hicaz' ismiyle bir konser düzenleyecek. Çamdibi Atatürk Parkı'ndaki konserde konuk sanatçı olarak Coşkun Sabah sahne alacak.

FUAR'DA SÖYLEŞİLER

Öte yandan Bornova Belediyesi, fuar söyleşilerinde pek çok ünlü ismi konuk edecek. İlk olarak Yazar Ayşe Kulin 3 Eylül Salı günü edebiyatseverlerle buluşacak. Bornova Belediyesi'nin İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki standında düzenlenecek söyleşi ve imza etkinliği saat 20.00'de başlayacak. Fuar kapsamında 6 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Şair Küçük İskender, 7 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de de Yazar Latife Tekin söyleşileri yine Bornova Belediyesi'nin standında gerçekleştirilecek.

Eylül Ayı'nın ilk haftasında sadece Bornovalıları değil tüm İzmirlileri sanat dünyasının ünlü isimleri ile buluşturacaklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "1 Eylül Dünya Barış Günü'nü Rahmi Saltuk konseri ile kutlayacağız. Ardından Coşkun Sabah'ı sevenleri ile buluşturacağız. Bu iki konserimiz Bornova'da olacak. Fuar standımızdaki söyleşilerde ise Yazar Ayşe Kulin ve Latife Tekin ile Şair Küçük İskender ağırlayacağız. Dopdolu bir program hazırladığımız haftada tüm sadece Bornovalılar değil tüm İzmirlileri konserlerimize ve Fuar standımıza bekliyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova Belediyesi'nden Sanat Dolu Bir Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement