Bornova'da Minikler Artık Okullu - Son Dakika
Yerel

Bornova'da Minikler Artık Okullu

Bornova\'da Minikler Artık Okullu

Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr.Kamil Okyay Sındır, Bornova'da 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Dönemi için ders başı yapan, öğrenci ve öğretmelerin heyecanına ortak oldu.

16.09.2013 16:33

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornova'da 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Dönemi için ders başı yapan, öğrenci ve öğretmelerin heyecanına ortak oldu. Ömer Seyfettin İlkokulu'nda düzenlenen törene katılan Başkan Sındır, başarılar dilediği öğrencilerden dersleri dışında da aktif olmalarını istedi

Bornova'da 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Dönemi, Ömer Seyfettin İlkokulu'nda düzenlenen törenle başladı. Törene Bornova Kaymakamı Kadri Canan, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornova İlçe Milli Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral, öğretmenler, öğrenciler ve daha çok okula yeni başlayan miniklerin heyecanını paylaşan velileri katıldı.

Tüm öğrencilere ve öğretmenlerine başarılar dileyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, bireyin doğduğu günden itibaren çeşitli yollarla bilgi almaya başladığını, bu süreçte önce ailenin var olduğunu, sonra ise okulun devreye girdiğini belirterek, "Tüm bu süreçlerde çocukların müzik, spor, kültür ve sanat etkinlikleri ile manevi ve fiziksel yönlerden de kendilerini geliştirilmesine olanak tanınmalı. Biz Bornova Belediyesi olarak okullara yaptığımız fiziki yardımların yanı sıra, açtığımız kurslarla onların bu yönlerini geliştirmelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Ömer Seyfettin İlkokulu Müdürü Osman Saat, öğretmenlerin geleceğin mimarları olduğunu söylerken, İlçe Milli Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral, Bornova'da yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan 75 bin öğrenci ile 4 bin 500 eğitimciye başarılar diledi. Küreselleşen dünyada en önemli değerin bilgi olduğunu vurgulayan Bornova Kaymakamı Kadri Canan, işte bu nedenle eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, "Burada en büyük görev öğretmenler ile anne ve babalara düşüyor" dedi.

Konuşmaların ardından minik öğrencilerin halk oyunları gösterilerini sundu, şiirler okudu. Onlara, ellerinde Türk bayrakları ile arkadaşları coşkuyla eşlik. Daha sonra hep birlikte ilk derse geçildi. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ve protokolün diğer üyeleri, okula yeni başlayan minik öğrencilerle aynı sıraya oturarak onların heyecanına ortak oldu. Başkan Sındır, İlçe Milli Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral ve öğretmenlerle birlikte okulu gezip, sorunları ve istekleri dinledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova'da Minikler Artık Okullu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement