Borsa Yönetiminden Vali Şentürk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Borsa Yönetiminden Vali Şentürk'e Ziyaret

Borsa Yönetiminden Vali Şentürk\'e Ziyaret

Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

12.11.2014 19:43

Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Şentürk, Kırşehir'de tarım yatırımlarının hızla arttığını görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Kırşehir'in tarım ve hayvancılık alanında sağlanan teşviklerden yararlanması önemli. Orta Anadolu illerinin büyük bölümünde olduğu gibi Kırşehir halkının da önemli kısmı geçimini tarım ve hayvancılıktan karşılıyor" diye konuştu. Şentürk, Kırşehir'in bu alandaki potansiyelini çok iyi kullandığını vurgulayarak, "Et üretimi konusunda sağlanan gelişme bu konuda iyi bir örnek. En önemlisi de çiftçilerimizin devletimizin sağladığı desteklerden faydalanması" dedi.

Yavuz da borsanın çalışmaları hakkında Şentürk'e bilgi verdi.

Yavuz, "Kırşehir, Türkiye'nin en önemli et üretim merkezlerinden birisi. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de il yöneticilerimizle birlikte Kırşehir'e hizmet etmenin çabası içinde olacağız" ifadesini kullandı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Borsa Yönetiminden Vali Şentürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement