Böylesi Fıkralarda Olur - Son Dakika
Son Dakika Logo

Böylesi Fıkralarda Olur

Böylesi Fıkralarda Olur
11.05.2016 17:49

14 kilometre uzunluğundaki 50 Milyonluk Batman Güney Çevre Yolu, 600 metrelik kamulaştırma sorunu yüzünden 2 yıldır tamamlanamadı.

Yolun sonu görünüyor!

2 yıldır yapımı durdurulan yol, kamulaştırma sorunları nedeniyle tamamlanamadı.

50 Milyon TL değerinde para harcanarak yapılan Batman Güney Çevre Yolu projesi, özel mülk sahipleri ile yaşanan kamulaştırma sorunu yüzünden tamamlanamadı.

Eksik kalan çalışmalar nedeniyle yolun sonuna toprak set örüldü. Karşı taraftan yapılan yolun sonuna da sürücülerin herhangi bir kaza yaşamamaları için duvar örülürken, sonu görülen yolun bu yılın son aylarında tamamlanması bekleniyor.

"KUZEY ÇEVRE YOLU BEKLEMEDE KALDI"

Tamamlanamayan Güney Batman Çevre Yolu ile ilgili görüştüğümüz Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Kuzey Çevre Yolu Projesinin de tamamlanamayan bu yol yüzünden başlayamadığını belirttiler.

Karayolları yetkilisi, yaptığı açıklamada "Güney Çevre Yolu projesinde toplam 5 köprü yapılırken, bu yolun uzunluğu toplam14 kilometreden oluşmakta. Maliyeti de yaklaşık 50 milyon TL olan bu yol projesi Batman için önemli bir yatırım. Bu yolun tamamlanması ile birlikte Kuzey Çevre Yolu da proje kapsamına alınacak ama maalesef halen beklemedeyiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Böylesi Fıkralarda Olur - Son Dakika


Advertisement