Bozova Belediyesi 2014'de Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Bozova Belediyesi 2014'de Hazırlanıyor

Bozova Belediyesi 2014\'de Hazırlanıyor

2014 Seçimlerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak girecek Bozova İlçe Belediyesi şimdiden hazırlıklara başladı.

09.03.2013 12:55

2014 Seçimlerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak girecek Bozova İlçe Belediyesi şimdiden hazırlıklara başladı.

Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, daha modern ve temiz bir binayla halka hizmet vermek amacıyla Belediye Sarayında köklü bir restorasyon başlattıklarını belirterek, "Binanın kapıları,pencereleri değiştirildi,binanın iç ve dış boyaları yapıldı ve ayrıca daha önce sobayla ısınmanın yapıldığı binaya kalorifer sistemi döşendi. Bütün odalara da klimalar takıldı. Daha önce kullanılmayan Belediye Sarayındaki üçüncü kat restorasyondan geçirilip hizmete açıldı" dedi.

Arusoğlu" 2014 seçimleriyle beraber Büyükşehir statüne kavuşacak olan ilçemiz belediyesinin artık sadece İlçe merkezine değil, ilçeye bağlı belde ve köylerimize de hizmet götürecek. İşin ciddiyetinde ve sorumluluklarının bilincinyiz. Şimdiden belediye sarayında tadilat yaparak daha geniş, temiz, modern binamızla halkımıza hizmet edeceğiz. 2014 Seçimlerinin tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozova Belediyesi 2014'de Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement