Bozüyük Belediyesi İftar Çadırı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi İftar Çadırı Açıldı

Bozüyük Belediyesi İftar Çadırı Açıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ramazan ayının ilk iftarını, Bozüyük Belediyesi tarafından Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırında yaptı. İftar öncesinde çadıra gelen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, hemşehrilerini selamlayarak, Ramazan ayını hayırlı, bereketli ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri temennisinde bulundu. Hemşehrilerine yemek ikramında da bulunan Başkan Bakkalcıoğlu, herkese hayırlı iftarlar diledi. Özellikle gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Bakkalcıoğlu iftar yemeğinin ardından gençlerle sohbet etti, çocuklarla yakından ilgilendi. İhtiyaç sahipleri ile hayırseverleri buluşturacak Bozüyük Belediyesi iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca Kasımpaşa Camii yanında hizmet verecek.

12.03.2024 10:10  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ramazan ayının ilk iftarını, Bozüyük Belediyesi tarafından Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırında yaptı.

Bozüyük Belediyesi iftar çadırında ilk oruçlar dualar eşliğinde açıldı. İftar öncesinde çadıra gelen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, hemşehrilerini selamlayarak, Ramazan ayını hayırlı, bereketli ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri temennisinde bulundu.

Hemşehrilerine yemek ikramında da bulunan Başkan Bakkalcıoğlu, herkese hayırlı iftarlar diledi. Özellikle gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Bakkalcıoğlu iftar yemeğinin ardından gençlerle sohbet etti, çocuklarla yakından ilgilendi.

İhtiyaç sahipleri ile hayırseverleri buluşturacak Bozüyük Belediyesi iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca Kasımpaşa Camii yanında hizmet verecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi İftar Çadırı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement