Bozüyük'te Yaşlılar Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Yaşlılar Haftası Kutlamaları

Bozüyük\'te Yaşlılar Haftası Kutlamaları

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 'Yaşlılar Haftası' çeşitli faaliyetlerle kutlandı.

22.03.2012 17:47

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 'Yaşlılar Haftası' çeşitli faaliyetlerle kutlandı.

Çitosan İlköğretim Okulu tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programa, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz Bulutlar, Ak Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Okul Müdürü Sayım Kuzu, Yaşlılar Haftası programının bu yıl 3'ncüsünü düzenlediklerini belirterek, saygı değer büyüklerin böyle özel günlerinde yanında olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

'Çabamız kökü mazide bir ati inşa etmektir' diyen Kuzu, "Toplumun kökleri siz büyüklerimiz, gövdesi bizler isek atide yetiştirmek olduğumuz çocuklarımız, öğrencilerimizdir. Bu üç unsur sağlam ve sağlıklı olursa, 'Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe bu milleti, bu yurdu, bu devleti kim bozabilir?' Mazisine sahip çıkmayan milletin geleceği de olmaz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından okul öğrencilerince ve yaşlılarca günün anlam ve önemini ifade eden şiir ve kompozisyonlar okundu. Program semazen, illüzyon ve fasıl gösterilerinin sergilenmesiyle sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Yaşlılar Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement