Bto'ya Ziyaretçi Akını Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bto'ya Ziyaretçi Akını Sürüyor

Bto\'ya Ziyaretçi Akını Sürüyor

Balıkesir Ticaret Odası'nda (BTO) yenilenen başkan ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

21.05.2013 12:22

Balıkesir Ticaret Odası'nda (BTO) yenilenen başkan ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

BTO Başkanı Fahri Ermişler ve Yönetim Kurulu Üyelerine kutlama ziyaretleri kapsamında; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan BTO Başkanı Fahri Ermişler ve yönetim kurulunu ziyaret ederek seçilmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı temennisinde bulundu. Ayrıca, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) bünyşesindeki 8 Oda başkanı da BTO'nun yeni başkanı Fahri Ermişler'i ziyaret etti. Balıkesir Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol, Balıkesir Sebzeciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, Balıkesir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan, Balıkesir Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Balıkesir Madeni Eşya Odası Başkanı İsmail Pala, Balıkesir Berberler Odası Başkanı İbrahim Demirer, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz da BTO'yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler'i ve ekibini seçimlerden dolayı tebrik ettiler.

(YU)

21.05.2013 12: 13: 31

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bto'ya Ziyaretçi Akını Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement