Bttdd'de Köse Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Bttdd'de Köse Güven Tazeledi

Bttdd\'de Köse Güven Tazeledi

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi'nde Şükrü köse yeniden başkan seçildi.

24.02.2013 19:41

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi'nde Şükrü köse yeniden başkan seçildi.

BTTDD 24. Olağan Genel Kongresi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılımıyla Merinos AKKM'de gerçekleşti. Şükrü Köse'nin tek aday olduğu kongre sonunda, Köse yeniden başkanlığa seçildi. Açılış ve protokol konuşmalarından sonra geçilen seçimlerde tek aday olan Şükrü Köse yeniden başkanlığa seçilerek güvenoyu aldı.

Seçim sonrasında tekrar başkanlığa layık görüldüğü için teşekkür eden Köse, "Geçtiğimiz dönem sürdürdüğümüz ekip çalışmasıyla derneğimiz en iyi şekilde hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Birlik ve beraberliğimizi sürdürmek adına birçok etkinlik yaptık. Umuyorum ki yeni dönemde daha da güçlenmiş yönetim kuruluyla birlikte Batı Trakya adına daha iyi mücadele vereceğiz" diye konuştu.

Kongreye Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun dışında AK Parti Bursa Milletvekilleri, Hakan Çavuşoğlu, Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım, Mustafa Öztürk, Tülin Erkal Kara, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, BTTDD Genel Başkanı Burhaneddin Hakgüder, çok sayıda siyasi parti ile STK Başkan ve yöneticileri katıldı.

BTTDD Bursa Şubesi'nin 25. Dönemdeki Yönetim Kurulu kadrosu ise şu isimlerden oluştu:

"Şükrü Köse, Hasip Semerci, Nurullah Murat, Hüseyin Oruç, Halil İbrahim Ayvaz, Mehmet Pişkin ve Şaban Karakaya." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bttdd'de Köse Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement