Bu da 'Bakımsız Adayın' Kitabı - Son Dakika
Yerel

Bu da 'Bakımsız Adayın' Kitabı

Bu da \'Bakımsız Adayın\' Kitabı

Afyonkarahisar’da yerel bir gazetede muhabirlik yapan Murat Arısoy’un ‘Büyüyünce Milletvekili Olacağım’ isimli kitabı çıktı.

16.01.2014 12:54

Afyonkarahisar'da yerel bir gazetede muhabirlik yapan Murat Arısoy'un 'Büyüyünce Milletvekili Olacağım' isimli kitabı çıktı. Kitap, internet üzerinden satılmaya başlandı.

2011 Genel Seçimleri'nde 'Bakımsız Aday' kampanyasıyla siyasette yer etmeye çalışan Kocatepe Gazetesi muhabiri Murat Arısoy'un, milletvekili olma hayali, kitaplaştı. Arısoy, gazetedeki köşe yazılarını derlediği kitaba, 'Büyüyünce Milletvekili Olacağım' ismini verdi. Cinius Yayınları'ndan çıkan kitabın, 166 sayfa olduğu kaydedildi. Arısoy, ' Siyaset, Güncel, Sevgi, Gazetecilik' şeklinde 4 bölümden oluşan kitabında yer alan 'Büyüyünce Milletvekili Olacağım' kısmının ise aslında bir temenni olduğunu kaydederek, kitabı ile ilgili şunları söyledi:

"Bu aslında çoğu kişinin gönlünde yatan yönetme arzusunun bir tezahürü. Türkiye'nin 550 seçilmiş adamından biri olmak, tabii ki gurur verici. Ancak bu temenni, aynı zamanda bir farkındalık aracı. Bu durumun yanı sıra milletvekillerine sağlanan avantajlar, hepimizin dikkatini çekiyor. Parti genel merkezlerinden alınan onaylar, büyük bir oranda milletvekilliği için yeterli oluyor. Geriye partinizin barajları aşması kalıyor. Milletvekili olmanız için seçim dışında büyük bir sınava girmeniz gerekmiyor. Belki bir temayül yoklaması ve önseçim. Devlet kapısında memur olmak için ise türlü türlü sınava girmek zorundasınız. Umarım benim bu temennim gerçek olur" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu da 'Bakımsız Adayın' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement