Bu da Yolsuz Köprü - Son Dakika
Yerel

Bu da Yolsuz Köprü

Bu da Yolsuz Köprü

Bursa çevre yolu üzerindeki köprülerde yol bulunmadığı ve yaya geçitlerinin de devre dışı olduğu iddia edildi.

18.06.2012 20:44

Bursa çevre yolu üzerindeki köprülerde yol bulunmadığı ve yaya geçitlerinin de devre dışı olduğu iddia edildi.

Çevre yolunda incelemelerde bulunan HAS Parti Bursa İl Başkanı Ali Mollasalih, yaptığı açıklamada, "6 yıldır kullanılan otoyolun köprü bağlantılarında yol yok ve yaya geçişi için planlanmış alt geçitler devre dışı. Bursa ovasının kuzey yamacından dolaşarak Ankara, Yalova ve Balıkesir yollarını birbirine bağlayan çevre oto yolunun yapımı 2006 yılında tamamlanmıştı. Oto yolun böldüğü büyük arazide, vatandaşların karşıya geçebilmeleri için köprüler ve alt geçitler bulunuyor. Vatandaşın talebi üzerine incelemelerde bulunduk. Otoyol üzerindeki köprülerde yol yok. Yaya geçitleri de kullanılamıyor. Aracıyla karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar toprakta patika yol oluşturmuş. Yağışlı havalarda bu toprak yollar da kullanılamıyor. Vatandaş mağdur" dedi.

"Bu yapılar vatandaşın ihtiyacını karşılamadığı sürece ölü birer yatırımdan ibarettir" diyen Mollasalih, büyük maliyetlerle inşa edilen bu köprülerin ve yaya geçitlerinin maksadına uygun kullanılması gerektiğini söyledi.

Mollasalih, Bursa çevre yolunun İzmit Körfez geçişi projesinin tamamlanmasıyla İstanbul-İzmir hattında büyük bir arter olacağına dikkat çekerek, yetkililere eksikliklerin bir an önce giderilmesi çağrısında bulundu.

(MŞ)

18.06.2012 20: 24: 51

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu da Yolsuz Köprü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement